پیشگیری از سرقت منزل در تعطیلات نوروز
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

پيشگيري از سرقت منزل در تعطیلات نوروز

به گزارش رسانه دهکده هنر دلیگان _ اگر مي خواهيد در تعطیلات نوروز با خاطري آسوده به مسافرت برويد و در این ایام خاطره خوش برای خود و خانواده هایتان به جا بگذاريد اين توصيه هاي پليس اصفهان را جهت پيشگيري از سرقت منزلتان جدي بگيريد.

 همه ساله در ایام تعطیلات نوروز اکثرهموطنان برنامه مسافرت را به عنوان یکی از اولویت های خود در نظر می گیرند و با سفر های درون شهری کوتاه مدت یا سفر به استان ها و شهرستان های دیگر کشور و بهره مندی از آثار تاریخی و طبیعت دیدنی ان ها سال جدید خود را با انرژی مضاعف آغاز می کنند لذا با توجه به اینکه در این ایام اکثر منازل خالی از سکنه است از شهروندان می خواهیم براي پيشگيري از سرقت منازل خود به نکات ايمني ذيل توجه کنند:

۱- تا حد امكان از خالي گذاشتن منزل خودداري و براي اطمينان بيشتر ، بر روي ديوارها، كليه پنجره ها و نقاط قابل نفوذ مانند نورگير، پاسيو و … حفاظ محكم و مقاوم نصب كنيد.

۲- درب پشت بام منزل خود را در اسرع وقت به حفاظ نرده اي و قفل آويز مطمئن مجهز و هنگام خروج ازمنزل تنها به قفل نمودن درخروجي اكتفا نكرده ، كليه درهاي داخلي ساختمان اعم از درپشت بام، هال ، اتاق ها، آشپزخانه ، حمام ، حياط خلوت و …. را قفل كنيد.

۳- در صورت تغيير محل سكونت يا مفقود شدن كليد يدک منزل، توپي قفل درهاي ورودي را تعويض و كليد منزل خود را در دسترس افراد غيرمطمئن قرار ندهيد.

۴- كنترل ورود و خروج در مجتمع هاي مسكوني را به سرايدار يا نگهبان مطمئن بسپاريد با اين حال از بازگذاشتن درب ورودي منزل (حتي براي مدت كوتاهي) در طول شبانه روز خودداري كنيد.

۵- از قرار دادن كليد در زير جاكفشي، داخل كفش و ساير نقاط قابل دسترسي خودداري و همواره دقت كنيد تا كليد خود را بر روي قفل در جاي نگذاريد.

۶- براي جلوگيري از سرقت منزل خود به روش توپي زني، توپي قفل را با بدنه در همسطح در صورت عدم امكان لوله اي فلزي به دور آن جوش دهيد.

۷- براي امنيت محل خود در شب ، از شبگردها و نگهبانان محلي و مورد تأييد نيروي انتظامي استفاده كنيد.

۸- از قرار دادن چهارپايه ، نردبان و نظاير آن در حياط منزل مخصوصاً در كنار ديوار خودداري و حتي الامكان درهاي ورودي و داخلي منزل خود را به سيستم هشدار دهنده مجهز كنيد.

۹- از نگهداري وجوه نقد و طلا و جواهر به مقدار زياد در منزل بپرهيزيد و در مواقعي كه مجبور به نگهداري موقت وجوه نقد و اشياء قيمتي در داخل منزل هستيد، از پنهان نمودن آن بصورت يك جا خودداري نموده و حتي الامكان از گاوصندوق سالم و مطمئن استفاده كنيد.

۱۰- نزد افراد ناشناس و كساني كه اعتماد كافي به آنها نداريد از ميزان اموال و دارائي موجود خود در منزل صحبت نكرده و از نوشتن نام و مشخصات خود بر روي زنگ منزل خودداري كنيد.

۱۱- چنانچه در اطراف محل زندگي شما خانه هاي خالي از سكنه و نيمه ساز وجود دارد از منزل خود مراقبت بيشتري به عمل آوريد.

۱۲- درمواقعي كه به مسافرت مي رويد از همسايگان يا اقوام مورد اطمينان خود بخواهيد كه از منزلتان مراقبت كنند و از بازگو نمودن برنامه سفر خود نزد افراد ناشناس بپرهيزيد.

۱۳- نسبت به اتومبيل ها و موتورسيكلت هاي متوقف و سرنشينان آن در پيرامون منزل خود بي‌تفاوت نبوده و در صورت مشاهده موارد مشكوك، شماره و ساير مشخصات آن ها را يادداشت و سريعاً به مراكز ۱۱۰ پليس اطلاع دهيد.

۱۴- از باز نمودن در بروي افراد ناشناس مخصوصاً به هنگام‌شب خودداري و اين مورد را به فرزندان خود نيز يادآوري كنيد و شب ها هنگام استراحت درهاي ورودي ساختمان را قفل كنيد.

۱۵- در مواقع خالي بودن منزل از روشن گذاشتن لامپ يک اتاق بمدت طولاني و مستمر خودداري حتي المقدور از كليدهاي زمان دار خودكار استفاده كرده يا اينكه از همسايگان و آشنايان مورد اطمينان خود بخواهيد كه روشنايي داخل منزل را در هنگام شب تغيير دهند.

۱۶- به زنگ هاي بي وقت و بي مورد تلفن و منزل بي توجه نبوده و آن ها را بعنوان زنگ خطر تلقي كنيد و حتي الامكان منزل خود را براي گردش يا ملاقات دوستان و فاميل به صورت يكسان و يكنواخت ترك نكنيد.

۱۷- از قراردادن وسايل با ارزش در داخل حياط خودداري و به هنگام ترک منزل تمامي پرده ها و كركرهها را نكشيد برخي از آنان را به همان صورتي بگذاريد كه در حالت عادي از آن ها استفاده مي كنيد.

۱۸- ساكنان منزل بويژه افراد مسن و نيز افرادي كه به تنهايي زندگي مي كنند از باز نمودن درب به روي افراد ناشناس جداً خودداري كنيد.

۱۹- با نصب حفاظ ، قفل شب بند و چشمي بر روي در ورودي آپارتمان خود از غافلگير شدن خود و اعضاء خانواده تان پيشگيري كنيد.

۲۰- محوطه بيرون منزل خود را همواره روشن نگاه داريد.

۲۱- از افشا نمودن محل نگهداري وجوه نقد، جواهرات و اشياء با ارزش خود نزد همسايگان و بستگاني كه مورد اطمينان نيستند جداً بپرهيزيد.

۲۲- از ورود افراد ناشناس تحت عنوان متكدي، فالگير، رمال و … به داخل منزل خود ممانعت و از ورود افرادي كه بعنوان مأمور انتظامي ، دارايي ، شهرداري، سرشماري،كارگر خدماتي، مأمور آب ، برق، تلفن ، گاز و … به منزل شما مراجعه مي كنند پيش از شناسايي دقيق آنان ممانعت بعمل آورده در صورت حصول اطمينان فقط اجازه ورود ايشان به محدوده مورد نياز را بدهيد.

۲۳- اسناد و مدارک معتبر ، دسته چک و دفترچه هاي حساب بانكي را در محلي مطمئن و به دور از دسترس ديگران نگهداري كنيد و چنانچه در همسايگي شما افراد معتاد و مظنون به خلافكاري سكونت دارند و يا مواردي مثل رفت و آمد و جابجايي مشكوک صورت مي گيرد مراتب را سريعاً به مركز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ و يا كلانتري محل خود گزارش كنيد.

۲۴- سارقان معمولاً منازلي را براي سرقت انتخاب مي كنند كه از ساختمان هاي ديگر دورتر، فاقد حفاظ، داراي ساكنان كم و مسن بوده و اموال قابل ملاحظه اي را در آن شناسايي كرده باشند و بر اساس شناسايي قبلي آن ها دسترسي به راه‌هاي فرار در آن بيشتر باشد اگر اين مساله شامل حال شما نيز مي شود پس غفلت نكنيد.

تهیه و تنظیم: سرهنگ حسین تُرکیان، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.